Tulevia tapahtumia

Seijan tulevia tapahtumia vuosi 2023:

Täydennän tietoja kun tapahtuma tulossa.

 

Menneitä tapahtumia vuosi 2023

Pe-La 4.-5.11.2023 Voi Pyhä Jyssäys Messut, Joensuun Yhteiskoulun Lukio, Papinkatu 3, 80110 Joensuu.

Olen paikalla molempina päivinä. Paikkanumero selviää myöhemmin. Teen selvänäkö / henkiparannus messutulkintoja non-stoppina, hinnat 10€ ja 20€.  Käteinen ja korttimaksu. Pidän kaksi workshoppia ja yhden lyhyen ilmaisen infotietoiskun.

Pidän seuraavat workshopit:

LA klo 16.30–18.00 ”Henkiparannus” -workshop. Kesto 1½ h. Hinta 20 €/hlö. (Pieni luento-työpajasali) Kuinka hoidat toisia ja itseäsi. Periaatteita, tuntemuksia, itsen hoitoa ja toisten hoitoa. Kuinka selkoaistit auttavat hoidossa. Kaukohoito, fyysinen kosketus. Erilaisia apuvälineitä. Osallistujat saavat ilmaiseksi yhden pullon aitoa eteeristä öljyä poistuessaan workshopista.

Su klo 10.30  Tule kuuntelemaan ilmainen info aiheesta ”Vauva sielu, aikuinen sielu ja vanha sielu” (Lasipalatsi)

Su klo 13.00–14.30 ”Vauva sielu, aikuinen sielu ja vanha sielu” -workshop . Kesto 1½ h. Hinta 20 €/hlö. (Pieni luento-työpajasali) Syntipukit ja lellikit perheen ja suvun piirissä, työpaikalla, harrasteiden parissa. Mikä on sinun perheesi jäsenten/suvun tapa valita ketä syyttää ja ketä lellii ja miksi? Ketkä ovat vauva sieluja? aikuisia sieluja? vanhoja sieluja?

Voi Pyhä Jyssäys | Itä- ja Keski-Suomen suurin kaikki elämänfilosofiat kattava ja arkipäivän henkisyyteen pohjautuva Hyvän Olon tapahtuma. Voi Pyhä Jyssäys luo henkistä ja fyysistä hyvinvointia osallistujilleen. Mielenkiintoisia luentoja ja työpajoja, näytteilleasettajia ja hoitajia. (omasivu.fi)

 

Pe-La 14.-15.10.2023 Hengen ja tiedon Messut, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Olen paikalla molempina päivinä. Paikkanumero 324A-324B, kolmas kerros, ylöstullessa oikealla sivulla, kaiteen yli näkee kakkoskerroksen Juhlasali-aulan. Samalla puolella on yleisövessat. Teen selvänäkö / henkiparannus messutulkintoja non-stoppina, hinnat 10€ ja 20€.  Arvonta molempina päivinä. Hoitotarjous. Mielenkiintoisia tavaroita. Käteinen ja korttimaksu. Tulkaahan moikkaamaan

Hengen ja Tiedon messut 2023 – Rajatiedon Yhteistyö ry (rajatieto.fi)

 

Pe 21.7.-Su 23.7.2023 Klo 8.30-18. Olen Kesätorilla tekemässä selvänäkötulkintoja Kesäkahvilan vieressä, venesatamassa.  PAIKKA Suomenniemi, Kaurian salmi, Seon kylmäasema/ tankkauspiste. Älä käänny Suomenniemelle, paikka on Suomenniemen risteyksen vieressä tie 13 (Mikkeli- Lappeenranta) varrella. Isot parkkipaikat. Mikkeli 40 km, Lappeenranta 70 km, Mäntyharju noin 50 km, Kouvola noin 60 km. Myynnissä rumpuja, eteerisiä öljyjä, huonetuoksuöljyjä, kivisormuksia, heilureita ja paljon muuta. Tule moikkaamaan. Käteinen tai korttimaksu.

Fonecta.fi – Suomen kartta, karttahaku, karttapalvelu, reittikartta, reittihaku, välimatkat

 

Helatorstai 18.5.2023 klo 11-18 Rajatietopäivä, Ultra-lehden kustantamo, Kylämä, Kuhmoinen. Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ.

Teen selvänäkötulkintoja ja pidän luennon: ”Ihmisen muuttuminen ja tuntomerkit kun valaistumisen kautta siirryttään 5 ulottuvuuteen”

Ultran avoimet ovet – Ultra (ultra-lehti.com)

 

Täydennän tarvittaessa tietoja.