Voimataulu vie elämääsi haluamaasi suuntaan

Taulu avaa sinusta esiin sellaisia asioita mitä et ole tavallisesti nostanut esiin sisimmästäsi. Taulu raapii sinun totuttua tuttua toimintaa auki. Olet enemmän avoin, enemmän valmis muutokselle. Olet valmis saamaan uusia asioita elämäsi kirjaan. Ja se kirja tulee olemaan sinun kirjoittamasi. Sinusta itsestäsi.

 

Tutki taulua. Kääntele sitä. Luonnon valossa tai keinovalossa kuva on aina erilainen. Erilaiset sävyt ja muodot tulevat esiin tai häipyvät taustalle. Oletko virkeä, väsynyt, unelmoitko vai onko mielesi mustien syövereiden saareke? Joka kerta kuvasta vyöryy sinuun voimaa, tulevaan luottamista. Jaksa vielä yksi päivä. Ja sitten seuraava.

Erilaiset lamput saavat esiin aina jotain uutta maalauksesta. Jopa tummassa hämärässä, kun valo jo melkein loppuu silmäsi reagoivat johonkin. Kynttilän lohduttavassa suojeluksessa kuvasi herää eloon uudella tavalla.

 

Energisoin taulun. 

Voimaannuttavia hetkiä sinulle tarjoaa Seija Laukkanen.

Sinä olet oman elämäsi luoja.

 

 

Voimataulu tilaukset textiviestinä

045-107 3307

 

Voimakuva luo elämääsi sitä asiaa mitä siihen haluat. Mieti mitä siihen haluat: rakastava elämänkumppani, auto, puutarhapalsta tai vaikkapa hyväksytty opiskelutodistus. 

Teen sinulle henkilökohtaisen voimakuvan joka vaikuttaa puoli vuotta elämässäsi. Ajan kuluessa muutut niin että voimakuvan energia ei enää palvele tehtävässään. Sitten on aika asettaa  uusi päämäärä ja saada elämääsi uusi voimakuva.

Voimakuva on akryyliväri-maalaus kovapohjalle tai kangaspohjalle. Eri kokoja. Hinta sisältää postikulut.

 

 

Kovapohja 12x18 cm      Hinta 25€    Textiviesti VOIMA1

Kangaspohja 20x30 cm   Hinta 68€   Textiviesti VOIMA2

 

 

1. Laita valitsemasi textiviesti numeroon 045- 107 3307

2. Kerrot textiviestissä mihin haluat taulun vaikuttavan.

3. Lähetän sinulle tekstiviestinä yritykseni nimen, tilinumeron ja maksusumman. Lähetän sinulle samalla viestikenttään kirjoitettavan VIITESANAN. 

4. Maksa summa. Kirjoita annettu VIITESANA viestiksi.

5. Lähetän sinulle taulun kolmen viikon kuluessa maksamisesta.

Pakettien lähetys postin välityksellä.

Taulun mukana saat maksukuitin.

 

PUHELIN 045- 107 3307 VAIN KAUKOHOITO, TAULU JA TAPAHTUMAPUHELUIHIN. KIITOS.