Unientulkintaa – Veneet 3/3

 

Lentävä vene

Lentävän veneen näkeminen unessa voi olla jännittävää ja tarkoittaa usein odottamatonta onnea. Se viittaa siihen, että ongelmasi ovat pian ohi ja voit vihdoin elää ylellistä, huolettomampaa elämää, jota olet aina halunnut. On myös mahdollista, että menestyksesi saa ympärilläsi olevat kunnioittamaan ja ihailemaan sinua enemmän. Tartu tilaisuuteen joka on jo vierelläsi. Tartu uuteen mahdollisuuteen jonka kohtalonpyörä sinulle tarjoaa avokätisesti. Kultakentille lähtijät, Uudelle Mantereelle muuttajat, yleensä suuren muutoksen tekijät pitkin vuosisatoja ovat loikanneet tuntemattomaan ja alkaneet luoda sitä omaa unelmaa elämästä. Hyppää mukaan seikkailuun jos vain on mahdollista. CARPE DIEM – TARTU TILAISUUTEEN

 

Vettä täynnä oleva vene

Uni veneestä, joka on tiivis, vuotamaton, jonka puuaines on turvonnut tiiviiksi tai jos näet unta veneestä joka on täynnä vettä, pidetään hyvinä enteinä. Tämä uni symboloi aineellista voittoa ja taloudellista vaurautta, jonka tulet pian saamaan elämääsi. Lähipäivinä tekemäsi rahalliset sijoitukset voivat pian tuottaa sinulle mojovia voittoja.

 

Nouset pois veneestä

Jos näet itsesi nousemassa veneestä, jolla purjehdit,  voi tämä uni osoittaa onnellisuutta. On todennäköistä, että onnistut projektissa tai tehtävässä, jonka parissa olet työskennellyt jo jonkin aikaa ja joka on sinulle erittäin tärkeä. Tämän seurauksena koet suurempaa onnellisuutta, täyttymystä ja tyytyväisyyttä. Tavoitteiden saavuttamista, sielunpolun löytyminen elämässäsi.

4 thoughts on “Unientulkintaa – Veneet 3/3

  1. Aila sanoo:

    Hei
    Juuri nyt olen nähnyt yllättävän paljon unia.Mukava kun saa täältä lukea mitä unet voikaan merkitä.Vesi, ja vene unia en nyt ole nähnyt, enämpikin touhuan aina jotain eikä touhuaamisessa ole mitään tolkkua.

  2. Pingback: Unien tulkinta: Mitä tarkoittaa veneen uppoaminen unessa?

Vastaa